Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag antar att jag har gått och blivit förälskad i sommaren - igen


Sommardagen i all sin prakt


Solen bländar mina ögon
och under ögonlocken mina
glittrar en sommarocean

Sakta öppnar jag ögonen
och låter vattenpärlorna rinna ut på min omgivning

Jag ser mig omkring
samtidigt som jag upptäcker
att det är med kärleken
som jag går hand i hand
Att det är livet som lyser där uppe i det blå
och att jag själv är oceanen

Bubblande
Brusande

vill jag slänga mig ut

Livet får mig att glittra


Jag andas närhet

Det är nu som livet är




Fri vers av frozen_yoghurt
Läst 430 gånger
Publicerad 2006-08-08 22:25



Bookmark and Share


  skaparen
mm jättebra:-)
2006-08-12

  Oskar...
Har jag nämnt hur jag älskar dina målande meningar som alltid rycker med mig långt bort? Joodå! Men jag säger det igen, och än en gång har jag skapat en kommentar helt i avsaknad av konstruktiv kritik.. Men vad ska man göra när texten är färdigläst och de två sista raderna bara bränts fast på näthinnan..
Du får helt enkelt leva med det, eller bli sämre på att skriva - så jag kan komma med förslag!
Jag föreslår det förstnämnda ;-)
2006-08-08

    inmeddiginålsögatkamel
Nu som livet är.. Jättebrabrabra!
2006-08-08
  > Nästa text
< Föregående

frozen_yoghurt
frozen_yoghurt