Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det drar

det drar
det drar
och solen
börjar bli kall

kan jag få
sitta i
ert knä
kära fröken

det drar
kallt
och jag fryser
snart
arslet av mig

jag vill
bara känna
er värme
kära fröken




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 36 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP