Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Den tatuerade skinkan. .."



Den tatuerade skinkan
Kliade så förbaskat

Sen hade det även
uppkommit
eksem runtomkring

Allting började efter att
Hennes dåvarande man

Vars namn med hjärta
var inritat på höger bak
-halva

Hade ertappats med att
otroget ha vänsterprass
-lat med en studerande
från Sydamerika


De skiljde sig snabbt,efter
några månader hade hon
turligt nog träffat på en ny
härlig pålitligare Karl.

(trodde hon) som var
rejält mörkt hårbeklädd

Och nästan liknade en
Varg på något sätt

Då fick det bli en sådan
Med hans namn inristat
på vänstra skinkan

Och hon bara väntade
På att eksemet skulle
ge med sig

Så att hon äntligen kunde
bort radera det gamla Ex'
-ets namn från sin hud


Framåt vårkanten till



Allmedan hon fortsatte att
Jobba som förmedlare vid
Samhall

Och livet fortsatte att knaggla
på,sin väg mot den insparade
hägrande Försäkrings pension
-eringen.





Prosa av Sefarge VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-17 11:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Burleskt, roligt, om hur man hanterar livets oväntade svårigheter, så djupt inristade ibland!
2022-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP