Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom fasaden sker så mycket som kommer berika mänskligheten

Fokuserar framåt lyfter blicken
ger inte upp hoppet som lever
bakom fasaden sker så mycket
som kommer berika mänskligheten
många har svårt att tro på det
inte så konstigt om man varit
utsatt för hjärntvättning i allt
för många, mycket långa år
vi är så lurade, lögnerna är massiva
att många kommer chockeras
över vad sanningen vill avslöja..
redan nu sipprar det ut information
vissa bär fortfarande ögonbindel
öronmuffar & vägrar tro på
allt det som gömts för oss människor
lögner vill ruttna ty sanningen knoppas
det kommer en dag då de slår
ut i full blom, var så säker!
från klarhet till klarhet jag går
varje dag jag ännu mer förstår
att något mycket bra är på gång
när allt är redo hörs glädjesång
negativa vill gärna attackera mig
hånar & skrattar åt mina ord
men bryr mig inte, de får hålla på
jag står orädd & rak på jord
mitt uppdrag är att skriva
aldrig vet jag vad pennan gör
jag bara lyder & skapar
oavsett om jag stör!










mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-11-17 16:46



Bookmark and Share


  Thylacine
Hoppfullt mitt i eländet!
Bra skrivet!
2022-12-04

    ej medlem längre
vackert om dagens händelser hoppas det blir bättre men har haft metaverse drömmar och det verkar va ett fantastiskt ställe men kusligt också. vet inte vilken social media platform du använder. jag föredrog bitchute förut, jag blev accepterad för den ja va. nu blev jag visst shadowbanned genom mitt grafen i kroppen (jag råkade prata om de grå på crenshaws kanal, vips! banned på 1 tanke) så jag kan inte ens ge likes till människor längre och kommentarerna laddas iaf men när jag trycker "send" fungerar det inte. provar nu andra ställen de är en annan stämning än bitchute och många arga rättfärdiga kristna man får akta sig för landminor men den här sajten är värre ur den aspekten så det gör inget havet är djupt lonely works both ways peace love understanding truth harmony reflection flowerpower poetrypower madpride flowerpride blackpride rainbowpride pinkpride opalescentpride
2022-11-23

  Bibbi VIP
Sanningen.
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP