Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snälla! Släpp taget!


Vi, ca 0,15 % av vår planets befolkning!


I Sveriges lilla gryta
det kokar och har sig

Många behagar skryta
-"Titta, titta på mig!"

Det lilla egolandet i nord
ska rädda alla och allt

En ynka spillra på vår Jord
som samvetet har befallt




Bunden vers (Rim) av Jack E. Gladh VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-11-17 18:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Själv tittar jag förstår mest på andra när jag är ute och går, tänk så mye bättre allt och alla lovar bli nästa år...
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST