Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Hyena där som här,men nääh,inte du o jag?)


Eftertankens kranka blekhet




Hela garderoben hade
Lossnat stod ute på gatan

Främlingar gick förbi
Vid flyttbilen där ute

Tittade gluttande in
genom den halvöppna
dörren

Det var ju inget märk
-värdigt alls,nästan
tragiskt med såna
Trasor

Och hon som haft
egen show o serie.

Och varit allsång
ledare"På Kalsongen"
i teverutan

Tänk vad omskrivna
en del blir när det i
Verkligheten inte är
nånting alls att bry
sig om

Då hon drabbats av
Sjukdom och måste
bäras omkring

Då hon ändå inte
fatta nånting,alls!
Nästan,alltså!

Nää tänk att man
slösat bort sin tid

Även som följare.
På en sån där
stackars Looser.



***
(Och alla Pengar
har hon ju ingen
nytta av nu?)




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-11-18 07:04



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Nej jag hoppas att INTE vi alla är hyenor och tänker så där föraktfullt om en sjuk människa oavsett vad hon gjort tidigare i livet.
2022-11-18

  Kungskobran VIP
Hyenor är vi alla
spyr vår galla
2022-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP