Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets mening och omening under hoppets stjärna...


Rundtur i hjärngården


Röken skingras
Vindarna kastar omkring

Elden reagerar starkt
som brukligt är

Ja, allt slocknar
en dag

Men! Sedan?

Exploderar det!

Och återigen
brinner livet vidare...




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-11-23 23:31



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Har själv funderat på om det spelar stor roll hur en författare av en text, författar och skriver sin text, sina möjligt lästa ord av annan och kommit fram till att jag visserligen uppskattar stundom hur ord syns skrivna, men att känslan bakom är nog. Vad en än tror om livet 'före' och 'efter', än en sorts offentlig hemlighet, envar har att möjligt nysta i.
2022-11-25

  Svart svan
"Livet brinner vidare"...som en stubintråd, liksom... bra metafor där... tack.
2022-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST