Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(strax över 20% av tillfrågad ungdom vill bli influenser med reklam-kontrakt,när de blir stora. Vart tog hårtork med Abba o Carola-dyrkan vägen?)


*Influencerns sista felsteg. ..*




Diggar-döden blev hans
Fall. Avled efter att vid
stugan ha klättrat upp

På en sändarmast för
att få bättre täckning

Och hastigt störtat ner
Därifrån. .. Ahhh.h.

.. . Klummmps!

(rakt mot ett stenblock med
mossa som ej lindrade men
väl sög upp hans fall. ..)

Allt för sina trånande
fans o krävande reklam
-bolags skull

Vad gör icke en del för
att få synas o tjäna lite
Ryktbarhet med pengar
Uti cyberrymden

Och andra gör likaledes
För att synas lite med
sina ord på poesi-sajter

Men det är väl inte lika
farligt o ekonomiskt in
-bringande i längden?






Prosa av Sefarge VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-11-28 12:19



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Framtidstro speglar nuet.
Vad har unga att hoppas på?

2022-11-28

  Kungskobran VIP
Att synas eller inte synas det är frågan.
2022-11-28

  Kajan VIP
Halsbrytande komisk; både roande och oroande på en och samma gång.Tanken slår mig, att ifall man vill bli en influencer; behöver man inte ha bestämda åsikter då, eller kommer de från sponsorerna måhända ? Poeter har genom tiderna sluppit bekymra sig över den monetära rikedomens avigsidor; istället har fattigdomen prövat passionen.
2022-11-28

  Öknens Ros VIP
Vad händer med influencers som faller för åldersstrecket? Börja på McDonalds?
2022-11-28

  Koloristen
"Diggar-döden blev hans Fall."

Stor (och aktuell) poesi.
2022-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP