Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kampen

ja, jag har
kämpat
och burit mitt
kors länge nog

hoppet om en
lycklig himmelsfärd
finns nog kvar

jag ber om lycka
men fan vad
den dröjer

det är inte kul
att behöva vänta
men jag står ut
ett par månader till




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2022-12-02 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP