Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag fick möta Mästaren


Det bästa valet.

Jag gjorde ett val
Det valet står jag för
Det är det bästa i mitt liv.

Jag fick möta Jesus
Jag har honom kär
Jag fick börja leva
och se världen som den är,
Rosa moln försvann och allt blev
mycket kallt.
För han visade mig världen-
PRECIS så SOM DEN ju ÄR.

Jag gjorde ett val
Fast i mångas ögon ett felval
Jag har honom mycket kär
Han räddade min själ.

Jag vandrar vidare på vägen
jag släpper ej hans hand,
Jag vandrar vidare och skriver om hans
stora kärlek.
Jag vandrar vidare var dag och ser mer
och mer av smutsen som han visar mig.

Idag är en ny dag- HAN får visa Vägen,
Vägen ända fram till Himmelrik.

Dikt och bild ©Maria









Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 127 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-09 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet