Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten virvlar till ett förvillande varv till. Nyss fick jag tre ord av Cikoria : "närvarande, i, fotografi" (snarare tog jag själv "i" istället för "såg"). Tillfört 18 egna så blir 21 ord. Gives vidare tre till Gunwale.


Vintergatan (stafett 72)

 

 

 

 

isig

skorpa under

tusendetriljoners hjulsnurr ;

trasig snö

längs lyktljusfrusna

knasterkristaller, närvarande i

förbiglidande husen :

hinner aldrig

fastna på

småastronomiskt fotografi

hemmablint

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-09 19:35



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Alltså trevlig LÄSNING skulle det stå, men iofs gjorde du en trevlig lösning också, av orden du fick.
2022-12-10

  Cikoria Blå VIP
Knasterkristaller var det bästa ordet den här gången. Det klingar bra i munnen när man säger det. Trevlig lösning!
2022-12-10

  Gunwale VIP
Här var det knasterkallt och fartfyllt! Väldigt fina iakttagelser i första halvan, men sen - jag kanske är snöblind - ser jag inte riktigt vad som är närvarande i husen och vad som aldrig hinner fastna.
2022-12-09

    Lena Söderkvist VIP
Den här utslängdheten man känner en stjärnklar vinternatt har du fått till med både skärpa och känsla. mycket bra.
2022-12-09

  TrollTörnTrappan VIP
Först var det bara tusen hjulsnurr. Sedan höll "småastronomiskt" på att bli "ofantligastronomiskt" - men nån måtta får det vara på orden ;-)
2022-12-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP