Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eloge till det kommande-trots allt?)


Saknad



Och honungsvattna
ditt torra öga

Det lönar sig föga
att längta efter för
-lorad blomning

Djupt inne i murken
stubbe sover Humle
-drottning

Och drömmer om den
Kommande sommaren

Bland flyktig Ljungbloms
doftande livgivande nektar

Där hon envetet svävar
brummande fram

Och vet det lönar sig föga
att längta efter förlorad
blomning. ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-10 08:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP