Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mord

mannen med
flintskallen hugger ihjäl
sin fästmö

han lever
och mår bra

hon for till
himmelriket
hon for
ensam

snart hämnas hon
i skepnad¨
av en tumör
i halsen
på mannen
med kommandokniven




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2022-12-10 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP