Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Ett stort tack till Kristus-kvinnan som skall ordna fram 400.000 miljoner till ett fortsatt kärnkraft-samhälle.Lycka till att leva i strålnings-helvetet får kommande generationer tillönskas!


Strålankommande barn i framtids-samhället?


Lika kärnkrafts barn
leka bäst med uran
I sandlådan

Tills de strålar sönder
av all radioakthiv-itet.

Men då hade de ju ialla
fall haft lite roligt mens
det hela pågick

Och det är ju det
som
är huvudsaken

Roligt bör ju alla ha!
Med energi-överflöd.

Även när det inuti
cellen
brinner djävligt bra!






Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-11 00:09



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Det känns som att människan målat in sig i ett hörn.
2022-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP