Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Dagarna kring Lucia händer även sånt,som gör ont att bära för alltid?)


Framförskjutningen.



Gullighetens siraps
-leende hade strypts

I sin Linda av bänk
-pressande förnekelse
Inuti Gympapasset

När mascaran som glömts
Tvättats bort,rann nerför
svettiga kinder


smart-phonen ringde
och meddelade att lill
-brorsan gått bort för
Alltid.

Funnen avliden i toan
med blå läppar. På en
billig Kina buffé-krog
av alla ställen

Och ni som just
Vunnit över 60 ggr
Oddset och kunde
Haft råd åka ner

Till Korfu som ni
Alltid drömt om
Tillsammans.

När en beroende
-framkallade ond
Drog i en nålspets
Kom ivägen

För all framtid.

Var det ändå skrivet
I stjärnorna att det
skulle sluta just så?

Efter allt du försökt
Så var det ej nog

När den du försökt
skydda hela ditt liv

Dog i en billig krog

Men de som fann
honom sa att han
låg och log med
ett svagt leende
på läpparna


Och en person
Kommer aldrig
att få reda på
Varför

Även om det
Funderas aldrig
så mycket

Här i livet

Så är det bara. ..













Fri vers av Sefarge VIP
Läst 59 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-12 11:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fy fan för knark!
2022-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP