Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"För det mesta Tre glas under verkligheten. ..?"


Humor är oftast
den jolle som får
en att bli räddad
ifrån hopplöshet
och förvivlan

När det nya stor
-slagna Skeppet
återigen går i kvav

Och börjar sjunka trots
alla
garanterade fina löften

(Genom alla tider)

Kling.kling.kling. ..

Häråt till din egen
humorjolle(om du
nu har nån?)

Utropar gojan Polly
med käck röst!

Fjädrar anamma!

Och hoppa in i det
räddande skämtska.

Innan det blivit till
alltför (ob)sent.

Och all svart krutrök
Förstört förmågan att
Kunna skratta till

I de bästa o värsta av
livets alla scenarior?











Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Sefarge VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-13 11:19



Bookmark and Share


    Ohemulen VIP
Ja för när klockan slår fyra glas är det för sent :)
2022-12-13

  Kungskobran VIP
När humorn flödar är alla lyckliga
2022-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP