Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Härliga minnen vid HAVET


Måsen stal fika-maten! /Havet


Det finns härliga minnen
Det blå, i alla väder.
Vatten, jag älskar vatten.
Mina små barn tumlade runt i det våta,
timme in och timme ut,
Bland klippor de sprang på ivriga ben.
På sanden de flög fram med skrattande munnar.

Det finns härliga minnen
Det blå, i alla väder.
Stekande heta dagar, barnen var i vattnet,
timma ut och timma in.

Ledighet, muffins, ja dem tog en elak mås en dag,
Dagen var förstörd, Måsen tog hela påsen!! :-),
det pratar mina vuxna barn om än idag
Början på 90-talet.

Vatten, vatten, bara bara vatten!

Dikt och bild ©Maria








Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 63 gånger
Publicerad 2022-12-16 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet