Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖK på Catastrophic Contagion,,,,,


Ondskan är stor.


Tror du att världen vill någon väl?

Hmm, om det ändå vore så väl.

VE, människorna, de vet inte vad de gör.

Jag ser att 'Cathastrophic Contagion' är en 'övning'
där man avhandlar nästa 'möjliga' pandemi som särskilt drabbar barn och ungdomar.

VAD GÖR DE? DE DÖDAR, Ja de dödar, framkallar sjukdomar och död, det är deras agenda.
Men det finns straff på sådant, Gud dömer de skyldiga.

TROR DU VERKLIGEN att VÄRLDEN ÄR EN BRA PLATS??

WAKE UP!

Text och bild ©Maria






Fri vers (Fri form) av MariaEvighet
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-16 21:43



Bookmark and Share


  Thylacine
Ja en ny övning...
Ungefär som corona-pandemi övningen Event 201 som hölls lägligt i oktober 2019.
2022-12-17
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet