Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad det var och är

 

handen passade perfekt i din

luften mellan oss var obefintlig

tät som den tätaste regntäta dag

med dagg så vått i gräset

 

fuktigheten stor

lika som hårdheten

 

vi passade perfekt

jag mjuk, våt

du hård, pockande

krävande men ändå inte

 

vi tog varandra

ömsesidigt

jämlikt

 

så skönt

 

så fantasifullt

som det kan vara

mellan två

våta

droppar 

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 2791 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2006-08-09 22:50



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mycket bra skrivet
grattis till guldstjärnan
2006-08-10

    Cello
Ljuvliga rörelser
droppande ord
Lagom tät förklaring
lägger sej i mina tankar
väter ner i gräset
och en som ler
provar, smakar känner
fantasin, och njuter av den
Mycket välgjord, gripande i sin enkelhet
/Dick
2006-08-10

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Mycket vackra ord som ger en riktigt skön känsla !
2006-08-10

    ej medlem längre
Vackert, gillar dropparna på slutet.. får en att längta och le
2006-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma