Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tillbakablick av vad jag kommer att vara imorgon

Ögon ser
Känslan ger
En bitter smak av tomhet

Minnet har
Inget kvar
Klagan på ett eget val

Varför tro?
Döda mod?
Kan världen va så hård?

Försöker stå
Igen förmå
Ta dagen som den jag är




Fri vers av vargavinter
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-08-09 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargavinter
vargavinter