Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mot strålande tider från läckande K-kraft & framtida K-detonationer?


"Den tillbedjande mannen efter karismatisk bestrålning"




Han blev till en äkta
Kärnkrafts-kramare


Drabbades av hjärn
tumör men räddades
av strålbehandlingen

Kunde det bli bättre
Än så? Dessa efter
-blivna miljö-muppar

Kunde han då rakt
aldrig förstå sig på

400.000 miljoner till
K-kraften! Halleluja
För det. Uti all strålande
Mänsklig framtid

Var just hans personligt
heta heliga Önskan!

Tur det fanns en framsynt
Kristus-kvinna som tyckte

Likadant inom den nya
Regeringen med sin Tide
-ölags Allians!









Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-12-25 10:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Vi behövet nog inte bekymra oss om kärnkraften. Den är för dyr att bygga i jämförelsr med annan energi. Vattenkraftsdirektörerna morrar redan.
2022-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP