Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten tar vi ännu ett varv. Nyss fick jag tre ord av Cikoria : sommarstuga, hundar, nuförtiden. Tillfört 18 egna så blir 21 ord. Gives trenne vidare till Gunwale, Söderkvist, Chan.


Hemåt Stängd Säsong (stafett 75)

 

 

på juldagsmorgon besökte joggaren

farbroderns grannars sommarstuga....

 

....mötte varken alarmerande hundar,

avverkningsmaskiner eller

automatpåslående radioapparater....

 

....bara överraskad bäver

och internetövervakning nuförtiden

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-12-25 22:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vilken trevlig överraskning. Inte internetövervakningen, utan den andre...
2022-12-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP