Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brak

ett brak från
sovrummet
överröstar
teven

jag går in
i sovrummet

sängen har
vikit sig
och nu
finner jag
inga ord

lev säger
en inre röst

lev och
ring vårdcentralen
imorgon
och be om tid
för cancerkontroll




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 45 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-12-28 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP