Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stafetten slocknar icke ännu, fastän 2022 har förtrollats till 2023. Nyss fick jag tre ord av Cikoria : tändstickor, madame(n), lakritsstången. Enligt reglerna tillfört 18 egna så blir 21 ord. Pinnen gives vidare till Gunwale, Lena S...


Tänt Trick i Släckt Trikådräkt (stafett 76)

 

 

Balanserar på trenne tändstickor

medan bortbyter tvenne vändbrickor

 

Flammande madame får chockblickar

Svavelsotigt snöfall schacktickar......

 

Trollsländan håller lakritsstången

upprest - roterar pelargången?!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-03 18:58



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Cirkus-tråden var tydligen uppenbar, tack!!! "Vändbrickor" fick jag mest bara av att vända & vrida på orden. Dock vissa föreställningar hade min hjärna i form av dels memory-brickor eller större spelkort, och dels luckor/skärmar som bitvis/tidvis täcker en akrobatisk artist el dyl.
2023-01-04

    Lena Söderkvist VIP
Ser cirkus framför mig när jag läser detta. Roliga sammansatta ord som vanligt när det gäller TTT.
2023-01-04

  Gunwale VIP
Längesen jag var på cirkus … jag får väl gissa vad vändbrickor är, och det sotiga nedfallet … (- brinner madamen?)Ingen brist på skruvade bilder i huvudet, vid läsningen!
2023-01-03

  Cikoria Blå VIP
Många "tungvrickarord", men efter att ha läst ett par gånger ser jag att du "ordmålat" en hel cirkusföreställning.
2023-01-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP