Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linjer

När allt det vackra får ett slut

Du börjar avta. Det suddas ut

Jag känner det då jag varit här förut. Du kom lite för nära. Och det blir akut.

När allt det vackra närmar sig slut.

Vill jag gråta.

Men tårarna är slut.


Jag väntar långsamt här

Som så många gånger förut.




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-03 21:29



Bookmark and Share


  ERD-man-SKY VIP
wow, dikten är m bra!!
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP