Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den rätta vägen


När man följer JESUS

När man följer Jesus, ja då vet man hur det ska vara.
Då går man den väg HAN har sagt, man går inte sin EGEN.

När man följer Jesus får man det tufft, då kan allting rasa!
FÖR att BYGGAS UPP igen!

Då går man en annan väg än INNAN man upptäckte hans kärlek och NÅD.

När man följer JESUS, ja då kan allt raseras, och man lär sig välja rätt,
Man lär sig att göra på HANS SÄTT.

Må din vilja ske, blir ledordet alla dagar, inte bara ibland.
Han har rätt i allt han säger och om vad vi behöver.

Hans kärlek, hans nåd, hans godhet, hans hjälp i allt och genom allt.
Kärleken,
ja låt den leva.

Text och bild ©Maria




Fri vers av MariaEvighet
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-01-05 00:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Utmärkt.
Verkligen sant.
2023-01-08

  Karl-Bo Lundstedt VIP
AMEN!! Var Väälsignad Maria.. Oj, nu Äntligen startade min mobil igen.. Den hade låst sig vid uppdateringen? Hmm???????? Men huvudsaken är som Du så fint avslutar Ditt Poem:" Må din vilja ske, blir ledordet alla dagar, inte bara ibland.
Han har rätt i allt han säger och om vad vi behöver.

Hans kärlek, hans nåd, hans godhet, hans hjälp i allt och genom allt.
Kärleken,
ja låt den leva." KB
2023-01-07

  Niliboy
Ja, så fint. Läser Bibeln varje dag efter en kalender!
2023-01-06

  Koloristen
JA!
2023-01-05
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet