Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barn hela livet

barn hela livet
och se yngre ut
än peer

bravo! säger morsan
och klappar händer

en sån tur
att man fortfarande
inte ser ut
att vara mer än 50
och vara 66




Fri vers av SatansSon VIP
Läst 49 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-01-05 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SatansSon
SatansSon VIP