Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Till så många frågor ute i samhället o inuti det egna livet Och om att bry sig innan det blev till försent?)


Orsaks-analys



Den utlösande faktorn
var
aldrig huvudorsaken

Det verkliga problemet
var,varför det aldrig
gjordes nåt underhåll?

eller reparation innan
allting till sist bara brast?







Fri vers av Sefarge VIP
Läst 60 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-08 08:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Så är det alldeles för ofta i livet och samhället. Kortsiktighet.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP