Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgängelse




Kreationen stod
uppställd så snyggt
med sitt rosenbälte

På en galge bredvid
En kropp som stilla
inväntade sin egen

slutgiltiga förbränning
Inuti krematoriet

Inte ens benen skulle
bli kvar

Bara ett klädesplagg
som ägaren burit med
glädje

Samt med en del minnen
från den avlidne

som
människor gick omkring
med
uti världen fullt påklädda

eller helt nakna på gott och
ont i saknad eller alls inte?






Fri vers av Sefarge VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-08 09:37



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Kläder är symboler - och minnen!
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP