Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singel-(o)lycka




Råkade gifta sig med
muslim som hade
7 fruar innan dess.
Insåg sitt misstag.

Flydde från Taliban
-istan. Till Canada
som tog emot

Har nu konverterat
med en omskolning
till civilingenjör

Lever sin vardag
som singel men
beslutat sig för

Att ta var dag och
Man i sänder

Och se vad som det
i livet händer

I en arrenderad stuga
strax utanför Montreal
med tillagade pannkakor
och lönnsirap på


bland blåbärsris och
Moose-brööl, samt
goda grannar

Är det egentligen inte
mycket som den goda
friheten förstör.




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 71 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-08 13:13



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Det kan inte vara kul att vara en av sju fruar även om jag inte tror de har riktigt så många.
2023-01-08

  Anya VIP
Jaa det är hemskt hur kvinnorna har det på sina ställen i världen. Din text inger hopp även om jag tänker i mörkare ton. Skulle gärna resa till Kanada.
2023-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP