Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stafetten fortsätter smälta av fackellågan. Nyss gav mig Blå tre ord : "tänk, val, överlevnadsinstinkten". Tillfört som brukligt 18 så blir 21 ord. Fastän vi skriver år 23 nu (fick idén 2021). Fotot är på min systersons senaste skapelse, redan försvunnen.


Snögubben Möjligtvis Dör (stafett 77)

 

 

 

 

 

 

 

Snögubbens skrattrynkor regnar bort

Hatten blåser genom århundraden

Solsting blinkryckandes ögonlocksmuskler ?!?

 

 

Tänk om valrossar väljer återfödas,

isbjörnar vägrar dö.......

Överlevnadsinstinkten - outsläckbar !?!

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-08 22:38



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Vi får hoppas att de klarar sig. Sympatisk text med en smula hopp i.
2023-01-09

  Cikoria Blå VIP
Det var trevlig läsning.
Såklart att valrossar och isbjörnar kommer att överleva!
Och snögubben återuppstår nästa år.
2023-01-09

  Gunwale VIP
Jodå, regnet är ett effektivt rynkborttagningsmedel för snögubbar, alltför effektivt!
Dina valrossar småfuskade sig in med hjälp av val, men visst, det handlar ju om överlevnadsinstinkt!
2023-01-09
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP