Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dimma


Jag vill rymma härifrån

Jag vill sova i 1000 dagar och vakna upp av en kyss

Hopp om en framtid

Jag vill bli ett oskadat barn på nytt

Jag vill ligga i det gröna gräset och andas

Jag vill känna solen mot mitt skinn

Värme

Trygghet

Lugn.

Jag vill känna mig vild och gränslös

Jag vill känna mig fri och hopplös

Jag vill vara ung

Tung i längtan

Fri i sinnet

Rida iväg på vilda hästar

Slippa tänka på er

Någonsin mer




Fri vers av Isvatten VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-01-09 13:49



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Skön frigörande
Känsla i dikten!
;)
2023-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP