Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Absurdition




Anekdot från en gummibåt
Blir alltid svårt att nå

Om man inte blir kastad
i vattnet av nöd o tvång

Då duger den i all sin
litenhets förmodan

Att rädda livet på
sin egen mening?





Övriga genrer av Sefarge VIP
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-01-13 03:30



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Rolig tankevurpa här! Men med en mörk bakgrund (döden på Medelhavet).
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP