Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Att ha eller mista,bära eller brista. ..?"





I knäveckens
bugande förmodan

Bor hoppet om över
-levnad,eller ett nytt
avancemang i yrkes
-livet

Dock solar sig hugg
-ormen ensam i solen

Eller sover samman
flätade sin dvala till
-sammans i väntan

På de bättre tider
som komma skall?




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-01-13 04:08



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ja man önskar väl både att överleva,men också att leva
2023-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP