Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(antagligen inte klar)


It\'s only a demo

hatar du fortfarande
min idioti
i min förortspoesi
där jag snavar på orden
om att
kärlek läker alla sår
du förstår
det är sånt som jag lurats att tro när
mörkret tränger på

står jag fortfarande på perronger
med hoppet i min hand
och tänker att
det kanske är kärlek men
jag är fortfarande jävligt långt ifrån
att falla hårt
det är svårt
när du fortfarande hatar
hur jag
fingrar på livet
tar allting för givet
att jag
vet hur det är
när jag är som jag är

står jag kvar
med Stockholm i mitt hjärta
och slagen ur balans





Fri vers av pyret
Läst 344 gånger
Publicerad 2006-08-10 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pyret
pyret