Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, sådan är planen. Tack för två underbara dagar.


En kopp ömhet


Om ett halvt sekel

på vår terass
i varsin gungstol-

ditt skådebröd
på surdeg

och

min adonis
med patina

med rutig pläd
och
blommig kopp

bland kalkstensdrömmar

formar vi
vår
verklighet




Fri vers av mellanmål
Läst 589 gånger
Publicerad 2006-08-10 19:31



Bookmark and Share


    Påtagligapetra
Så fin!
den illustrerar en verklighet, som jag gärna skulle vilja kliva in i.
2006-09-15

    manipoesi
dina ord ger mig känsla av min efterlängtade "ro". fantastisk stämming att uppnå. hoppar av glädje när jag inser att denna förhoppning är väckt efter två!! dagar. har någon blivit träffad av en blixt månne...kärlekens blixtnedslag...
2006-08-20

    livräddaren
så otroligt fin!!!:D åg vad underbart det är nästan så jag börjar böla (som när vi hade sett dagboken!)
2006-08-10

  Daniel_78 VIP
ditt skådebröd
på surdeg

och

min adonis
med patina

respekt.
2006-08-10

    vilsen
nej vad söt ! helt underbar, vilken lycka du förmedlar här !!!
2006-08-10
  > Nästa text
< Föregående

mellanmål