Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal dikt som kommit till ljuset av en slump! Små förändringar från orginalskissen bara!


Somliga ömsar skinn, andra byter kläder

Men visst finns passionen, den som alla får smaka
Men visst finns kärleken, den som ingen får hata
För clowner gråter aldrig
Det är vi som underhåller er
Det är vårat sätt att inte bli krossade, det är vårat sätt

Och det är inte mer än rätt
att vilja kasta av sig dräkten och lufta av sig lite

Somliga ömsar skinn, andra byter kläder




Fri vers av crow_boppe
Läst 476 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-08-10 20:50



Bookmark and Share


  Freya
"Somliga ömsar skinn, andra byter kläder" låter så bra!
Jättebra dikt! :D
/Freya
2006-08-17

  Flickan*i*L*för*Lycka*
RIKTIGT Bra! Älskar rubrik och innehåll, en stjärnklar 5a:)
2006-08-17

  Cyanid
"För clowner gråter aldrig
Det är vi som underhåller er
Det är vårat sätt att inte bli krossade, det är vårat sätt"

Du vet hur du ska slänga dig med orden, du.

För övrigt, ett tips är att bli randomvän med några bra poeter,
då får man mer kritik på det man skriver.
2006-08-14
  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe