Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära ego, vi kommer nog aldrig längre än såhär

Svälj min själ
och ta en tre timmars ego-tripp
Där jag skiter i klyschor och
stereotypa eftermiddagskyssar

Jag kysser mitt ego och
sväljer de klyschor som jag
kastat ut på stereotypa själar

Ut! Ut!
Du ska ut, kära ego
Vi kommer inte längre i våran relation
där du kommer och går som du vill
För dina vända klackar
skapar skuggor och vindar så starka
att även min kappa kommer blåsa bort




Fri vers av crow_boppe
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-12-01 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crow_boppe