Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samspel

 

Mitt sinne vilar.
Om jag tänker blir det fel.
Mina fingrar vet.

 

Öppnar och stänger
hål och klaffar, rör sig snabbt
över träkroppen.




Bunden vers (Haiku) av Sara Boström
Läst 354 gånger
Publicerad 2006-08-10 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström