Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tiderna förändras drastiskt


Medborgarlön, Ja, kommande



Det pågår många saker i det dolda,
Man ordnar krig för att jobba vidare på en agenda
som är så ful.

NÄR UBI kommer så blir man mer än stum
Nej tyvärr, det handlar inte om flum,
UBI!

Det är en MEDBORGARINKOMST som nu skall
införas i UKRAINA och sedan i ALLA länder.
Det är ett vanvett som hör hemma i dessa tider,
Människor lider av okunskap och människor kommer
att få lida mer än i någon annan tid.

Det låter väldigt pessimistiskt, ja jag vet
MEN tider av sorg är på tapeten nu
och borde hängas ut så att man kan förbereda sig.

Det pågår många saker i det mörka, svarta, och ljuset
är så långt borta.
Men! Den som älskar Jesus kommer att få komma
HEM, till sitt rätta HEM: Himmelen. Dit vill jag. Friheten.

https://swebbtv.se/w/bmzqaZQAbScXvkWKp5Bz43
https://www.youtube.com/watch?v=5_rlS0C3mOI&t=555s

Text och Bild ©Maria




Fri vers av MariaEvighet
Läst 91 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-02-01 21:34



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Konspiratoriskt prat om en "agenda" som avslutas med länkar med obskyrt innehåll.
Vet textförfattaren vem denne Cory Barbee på youtube är, och vad denne har för agenda?
2023-02-19

    ej medlem längre
Inte mycket till dikt över den texten. Kanske prova att skriva poesin nästa gång istf tokranta
2023-02-14

  Thylacine
Medborgarlön låter ju humant o fint, men det blir ju såklart en kraftigt förgiftad sådan, där vi förlorar allt av makt över våra liv.
2023-02-08
  > Nästa text
< Föregående

MariaEvighet
MariaEvighet