Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vänner kraft


Tack

När kraften tar slut och tron börjar sina
Då är jag glad att jag har vännerna mina
In i sen timma känner jag mig stark
Ni är bättre än det finaste knark
Livets väg ni lyser upp och jag kan se
så mycket värme och härlighet ni kan ge
Utan er är jag inte längre lika stark
Jag hade tappat fotfästet från min mark
Tack vare er så känns allt så bra
Så tack som fan ska ni ha




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 57 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-16 13:22



Bookmark and Share


  Foohexa
Du svor snyggt på slutet :)
2023-02-16
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen