Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna på ditt hjärta

Du står bredvid mig här
Ett tomrum emellan oss det är
Du står nära men känns långt bort
Det stämmer som sägs lyckan är kort
Det är du och jag, vi är två
Känner mig så ensam ändå
Tomrummet blir större för var dag
Och jag tänker ofta, var det jag
Hur blev vi främlingar för varann
Det skulle vara vi mot världen minsann
Så många frågor men inga svar
Jag måste lyssna på hjärtat när det talar




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 74 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-03-02 07:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen