Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Abra kadabra

Abra Kadabra puff puff puff
Ett trollspö jag behöver som ger mig en knuff
Svinga ditt spö så jag får något gjort
Släng med det snabbt och låt det gå fort
Säg din trollformel och slå med ditt spö
För jag har mycket att göra, känner mig så slö
Trolla med ditt spö och ge mig lite kraft
Låt mig få något gjort, sätt mitt huvud på skaft
Önskar att din formel var rätt för mig idag
Och att den träffar mig hårt som ett lyckat slag




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 50 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-03-01 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen