Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksbyn

Tänk att få leva i kärlekens by
Och vakna varje morgon till en rosa himmel ny
Att bara höra kärleks ord som alla talar
Och många gröna ängar och djupa dalar
Och alla är trevliga och glada
Ingen smider elak plan och vill nån annan skada
Ingen behöver skämmas och se skamsen ut
Dom vackraste gångar av blommor gör för dig salut
Där är känslan inom dig varm och ljus
Och alla är lika rika och bor i vackra hus
Där behövs inga ord för att alla ska må bra
Där känner alla lika, ett rungande HURRA




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 32 gånger
Publicerad 2024-01-27 18:10



Bookmark and Share


  ßluie VIP
En utopi men en vacker tanke. Redigera gärna rubriken. Du har särskrivit. Kärleksbyn. Det är ok om du vill radera min kommentar efter det.
2024-01-27
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen