Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärtsoppa

Tänk att dessa gula små ärtor
Kan orsaka enorma smärtor
Om du inte på trycket får lätta
Hela natten igenom måste du fjärta
Men det är gott och lätt att göra
Dom kan även ditt sexliv förstöra
Så ät din soppa i ensamhet
Ät den när ingen annan vet




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 73 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-27 16:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Pruttsoppa kallade våra barn ärtsoppa
2023-02-27
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen