Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En nål I en höstack

En nål i en höstack har jag hittat idag.
Jag hittade dig och det känns väldigt bra.
Var har du varit? Har du alltid varit här?
Har jag inte sett dig när du snurrat i min sfär?
Du kunde väl skrikit och ropat hallå?
Då hade jag sett dig och kunnat förstå.
Förstå att du faktiskt var menad för mig.
Att jag inte ska vara en ensamn tjej.
Jag glädjs åt att tänka att två nu blir ett.
Jag älskar dig faktiskt på mitt speciella sätt.




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-10-04 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen