Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Svara mig snälla jag skriker HALLÅ!!
Varför gjorde du så var du tvungen att gå?
Jag står vid din sten och stirrar på ditt namn
Du fattas mig och jag saknar din famn
Kommer du hem i tid eller blir du sen?
Jag skälver av gråt och kan inte stödja på mina ben
Du är borta för alltid och kvar här står jag
Jag är förlorad i sorg och är alldeles svag
En sista gång kan jag väl få höra din röst?
Om blott ett tag kanske jag får vila mot ditt bröst




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-04-26 19:57



Bookmark and Share


    Agnes fruktsallad
En rörande text.
2023-04-26

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om saknad och längtan.
2023-04-26
  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen