Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är vackrast

Regnbågens färger säger en del
För har du sett regnbågen när den är hel
Den första färgen är starkt röd
Den står för din inre brinnande glöd
Nummer två i skalan är orange
Den låter dig segra med revansch
Så till den tredje färgen som är gul
Driver dig framåt som ett kugghjul
Fjärde vackra färgen är grön
Som en solig morgon är du lika skön
Som nummer fem så har vi blå
Visar att du alla dina drömmar kan nå
Sedan kommer färgen indigo
Hjälper dig att kärlek i hjärtat gro
Sist men inte minst violett
Visar dig att du är fullkomligt komplett




Skapa | Skriva av JeanetteCarlen
Läst 68 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-08 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JeanetteCarlen