Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RUMBA


Det finns olika sätt att vara i huvudet
det brukar visa sig i orden och i samverkan
med resten av kroppen

även under tangon med tiden eller typ kvart över midnatt
på stadshotellet då vi flyttar varandras kylskåp
över dansgolvet i en oroväckande stilla rumba

utan något motstånd hamnar vi på grillmojjen
skrämmande snabbt avslöjade i blått ljus
med en sträng av stark hemlagad sanning i vitögat

så jävlars lust att slå någon på orden och skrika
jag är mer än en tillfällighet

men inser att jag måste välja mig själv först
innan någon annan kommer på tanken






Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-02-17 19:06



Bookmark and Share


    Solbelyst
Kylskåpsrumba :)

Kul att läsa dessa underfundigheter och översätta dem till sitt eget liv.
2023-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP