Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

INFOGA


Ska jag spä ut med mer trams
med graffiti från väggarna i Pompeji
latinska ordspråk på sovrumsväggen
sprätta upp stygn från rätsidan
rätta svar med ett utgånget facit
sjunga toner som tappar mig på andan
svära ihjäl utvägar och tappa mig på anden
låta underdogen ligga på lit de parade
och släppa blicken fri med en vattenspridare

jag bara småsnackar med en stilla undran
jag har inga problem att låta livet komma emellan
jag släpper in släpper enkelt till i hopp om
att vara den tillfällighet som man vågar ta till sig

undran drar sig undan drar orden åt sig
skyller på max antal tecken säger något
på begränska

jag säger att jag inte riktigt förstår
ljuger så det sjunger om det
tvingar upp en hissdörr ställer markören där
och infogar sedan mig själv




Fri vers av Igot Tochange VIP
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-02-18 22:48



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Mästerligt, du har ett eget signum. "säger något
på begränska" - i like it.
2023-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Igot Tochange VIP